Met meer dan 15 jaar ervaring als personal en executive coach, staat Peter klaar om ook u te helpen.

Elk coaching traject wordt individueel uitgestippeld.  Er worden twee sessies per maand voorzien (via ons online platform) en u kan op elk moment tussendoor contact met Peter opnemen om directe uitdagingen te bespreken of vragen te stellen (kan via mail of telefoon)

 

Bij elke sessie hoort een stuk ‘doe-werk’, een opdracht die de aangeboden kennis en inzichten zal vertalen naar een op uw maat gemaakte praktijk routine.  Op die manier leert u niet alleen wat, waarom en hoe, maar doet u ook de ervaring op om van kennen naar kunnen te gaan.

 

Elke sessie start met een terugblik op deze oefeningen en gaat dan verder naar de volgende stap.  Een aanpak die doorheen de jaren haar impact en resultaten steeds opnieuw aantoonde.

 

Coaching trajecten worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.  Om een traject op te starten, beginnen we natuurlijk met een gesprek waarin voornamelijk uw doelen en noden voorop staan.  Deze vormen immers de basis van gans de coaching.

 

Meer informatie nodig?  Neem even contact op met peter via onderstaand formulier.  U wordt dan vrijblijvend terug gecontacteerd zodat we even dieper op uw vragen en wensen kunnen ingaan.